Njihuni me vajzën bukuroshe të “Mr Bean”

Njihuni me vajzën bukuroshe të “Mr Bean”
Njihuni me vajzën bukuroshe të “Mr Bean”
Njihuni me vajzën bukuroshe të “Mr Bean”

Edhe e bija është super e talentuar Duke parë fotot e vjetra dhe duke pasur një shpërthim nga e kaluara është kënaqësi, por gjithashtu është interesante të njohësh se si fëmijët e të famshëmve tani janë rritur.

 Një shembull i mirë është vajza e Rowan Atkinson, njeriu që ne të gjithë e njohim dhe e duam si Mr Bean. Ajo është bërë një grua absolutisht të bukur.

Megjithatë, Lily nuk po shkon në rrugën për t’u bërë aktore, si babai i saj. Është gjithmonë kënaqësi që të shohësh pasardhës që duken si prindërit e tyre të famshëm. 

Në rastin e Rowan Atkinson dhe vajzës së tij Lily duhet të pranojmë se ajo nuk duket aq shumë si babai i saj. 23-vjeçarja ndoshta ngjanë më shumë me nënën e saj Sunetra Sastry. Sidoqoftë, ajo duket e mrekullueshme! Lily nuk synon të jetë një aktore si babai i saj edhe pse ka pasur disa role në filmat e babait të saj si Festa e Bean’s dhe Johnny English Reborn. 23-vjeçarja dëshiron të këndojë./21Media


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/