Nuk i keni parë, por djali i ‘Cimës’ e ‘Qumilit’ janë më qesharak me gjestet që bëjnë!

Nuk i keni parë, por djali i ‘Cimës’ e ‘Qumilit’ janë më qesharak me gjestet që bëjnë!
Nuk i keni parë, por djali i ‘Cimës’ e ‘Qumilit’ janë më qesharak me gjestet që bëjnë!
Nuk i keni parë, por djali i ‘Cimës’ e ‘Qumilit’ janë më qesharak me gjestet që bëjnë!

Ka shumë mundësi që nuk i keni parë shpesh në ekranet televizive ani pse janë të bijtë e humoristave të njohur kosovar, Sevdai Radogoshi dhe Rasim Thaqi, shkruan Kosovarja.

Por, fotografitë janë ato që përshkruajnë aq mirë karakterin e tyre të ngjajshëm me baballarët e tyre të cilët i do aq shumë publiku dhe i kërkon vazhdimisht.

Në incizimet e mëhershme të ‘Qumilit’ keni pas rastin të shihni edhe djalin e personazhit në fjalë, i cili në shumicën prej skeçeve humoristike i është bashkuar babai të tij.

Jo vetëm pse kishte mundësi të bënte një gjë të tillë, por talenti i tij i lindur a i trashëguar pak rëndësi ka, i hapi dyert drejt kësaj fushe, ani pse ka kohë që nuk e kemi parë në ndonjë skeç.

Ndërsa djalin e humoristit Rasim Thaqi-Cima, nuk e kemi parë teksa e shoqëron me ndonjë personazh të atin në skeçet e tij, por përmes imazheve që ju sjellim në vazhdim, del të kenë një ngjashmëri të madhe babë e bir.

E veçantë tjetër e të dy humoristëve të dashur është miqësia e ndërtuar prej vitesh krahas bashkëpunimeve të shumta dhe kjo i ka afruar edhe të bijtë e tyre.

Këto fotografi sa të këndshme aq edhe qesharake, ju bëjnë të kuptoni ngjajshmërinë e djemve simpatik me prindërit e tyre, dhe relacionin e afërt që gëzojnë me njëri-tjetrin.

/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/