Për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, vjen Farush Azemi dhe Shemi me një këngë të veçantë

Për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, vjen Farush Azemi dhe Shemi me një këngë të veçantë
Për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, vjen Farush Azemi dhe Shemi me një këngë të veçantë
Për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, vjen Farush Azemi dhe Shemi me një këngë të veçantë

Farush Azemi dhe Shemi kanë lanësuar këngën më të re për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, shkruan “Kosovarja”.

Kënga është punuar me videoklip nga Blerdi Malushi “Maximus”, ndërsa titulli i kësaj kënge është “Të kam në zemër Kosovë”.

Spoti i këngës është i punuar shumë mirë në çdo detaj nga regjisori Malushi dhe Maximus. Në fillim të këngës është edhe aktori Ismet Azemi duke recituar një pjesë.

E veçanta e këngës është se ajo sjell shpresë përmes tekstit të saj, po ashtu edhe klipi vlen ta cekim se është punuar shumë profesionalisht dhe i përshtatët tekstit dhe tematikës së këngës.

Teksti dhe muzika është punuar nga Farush Azemi, orkestrimin e këngës e ka bërë Hysni Klinaku. Ndërsa këngën mund ta gjeni në kanalin e “ArkivaShqip” në YouTube.

Ne iu ftojmë që ta dëgjoni dhe shikoni klipin e këngës “Të kam në zemër Kosovë”./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/