Prezantuesja shqiptare bëhet nënë, vjen në jetë Adia...

Prezantuesja shqiptare bëhet nënë, vjen në jetë Adia...
Prezantuesja shqiptare bëhet nënë, vjen në jetë Adia...
Prezantuesja shqiptare bëhet nënë, vjen në jetë Adia...

Moderatorja e njohur Floriana Garo është bërë nënë për herë të parë duke sjellë në jetë vajzën e saj.

"Adia jone e shtrenjte erdhi ne jete me 12.03.2018! E bekofte Zoti pergjithmone dhe u rritte e forte, e shendetshme dhe plot dhembshuri! Faleminderit te gjitheve per urimet e perzemerta!,"-shkruan Floriana në rrjete sociale.


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/