Shikoni sa janë rritur binjakët e Teuta Kurtit

Shikoni sa janë rritur binjakët e Teuta Kurtit
Shikoni sa janë rritur binjakët e Teuta Kurtit
Shikoni sa janë rritur binjakët e Teuta Kurtit

Teuta Kurti, dikur një nga zërat më të dëgjuar, sot e ka lënë pak anash angazhimin në fushën e muzikës, kjo për shkak të angazhimit në jetën private, shkruan "Kosovarja".

Këngëtarja është nënë e tre fëmijëve dhe është e qartë angazhimi që ka këngëtarja në rriten e fëmijëve.

Teuta është bërë nënë e dy binjakëve dhe shpesh tregon se sa e përkushtuar është ndaj fëmijëve të saj, në çdo aspekt, shkruan "Kosovarja".

Binjakt e Teutes po rriten dita-ditës dhe siç po shihet, janë shumë simpatik./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/