Sot Afrona ka disa fjalë të çuditshme për Bleron

Sot Afrona ka disa fjalë të çuditshme për Bleron
Sot Afrona ka disa fjalë të çuditshme për Bleron
Sot Afrona ka disa fjalu00eb tu00eb u00e7uditshme pu00ebr Bleron

Ndonëse lidhja e tyre mori stabilitet dhe u përfol se ata po shkojnë drejt një vendimi dhe hapi tjetër, asaj në martesë, shkruan Kosovarja.

Por si gjithmonë vijnë të pa priturat dhe befasitë në jetë, lami mori dhenë se në mes çiftit ka krizë, pasi që ata më nuk ndjekin njëri tjetrin në ‘Instagram’.  Rrjetet sociale janë ato ku paraqesin gjendjen emocionale dhe të vërtetën e një marrëdhënie.

Por Blero nuk i la të zgjasin shumë këto thashetheme, ai publikoi një fotografi më të dashurën e tij duke i dhënë një përshkrim dashurie shumë të fortë.  Dhe si duket çdo gjë ka marrë normalitetin, edhe Afrona sot ka ndarë një dedikim mjaft domethënës ‘  Bukurinë që shihni në mua. është një reflektim nga ju’. Dedikim i çuditshëm dhe njëkohësisht shumë i bukur për Bleron, por edhe për të gjithë njerëzit pasi që çdo gjë varet nga rrethanat dhe ashtu vije dhe reflektim. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/