Sot të gjithë të dashuruarit festojnë, po çfarë thotë bashkëshortja e Blerim Pecit

Sot të gjithë të dashuruarit festojnë, po çfarë thotë bashkëshortja e Blerim Pecit
Sot të gjithë të dashuruarit festojnë, po çfarë thotë bashkëshortja e Blerim Pecit
Sot tu00eb gjithu00eb tu00eb dashuruarit festojnu00eb, po u00e7faru00eb thotu00eb bashku00ebshortja e Blerim Pecit

Humbja e aktorit i tronditi të gjithë, ishte e vështirë për secilin person që e njohu aktorin, por sigurisht e rënd dhe shumë e vështirë do jetë jeta për bashkëshorten dhe fëmijët, shkruan Kosovarja.

Është shumë e vërtetë se njeriun që e humb përjetësisht askush nuk mund ta zëvendësoj,  çdo ditë e më shumë rritet mungesa, janë momentet datat shumë të rëndësishme që të lumturojnë dhe njëkohësisht të godasin aq fortë me mos pranin e personit më të dashur, ku ai mungon vetëm fizikisht sepse jeton brenda ditëve në kujtimet tona.

Humbjen e bashkëshortit rënd po e përjeton Afërdita,  me 9 shkurt të këtij muaji u bënë 2 muaj nga ndarja nga jeta e aktorit Blerim Peci.

Derisa sot shumë çifte festojnë ditën e dashurisë, për Blerimin e Afërditën kjo datë shënoj edhe një të veçantë të çifti. Ata me këtë datë kanë kurorëzuar ditën e martesës së tyre. Aferdita e trishtuar kujton këtë ditë të rëndësishme për ta. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/