Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut

Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut
Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut
Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut

Kënga “Ajo” e Ghetto Geasy dhe Majk ka arritur të grumbullojë 60 milionë klikime në Youtube.

Këtë fakt me krenari e ka ndarë me ndjekësit e Instagramit vetë Geti, duke e vlerësuar kompaninë e tij si makinë të prodhimit të hiteve dhe se janë më të mirët.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/