Tara e Teutës tashmë është rritur, por a e keni parë atë kur ishte bebe, ja sa e ëmbël dukej..!

Tara e Teutës tashmë është rritur, por a e keni parë atë kur ishte bebe, ja sa e ëmbël dukej..!
Tara e Teutës tashmë është rritur, por a e keni parë atë kur ishte bebe, ja sa e ëmbël dukej..!
Tara e Teutës tashmë është rritur, por a e keni parë atë kur ishte bebe, ja sa e ëmbël dukej..!

Nga një martesë e dështuar mes aktores së njohur Teuta Krasniqit dhe këngëtarit të njohur, Blero lindi bukuroshja e vogël, Tara.

Ajo sot tashmë është një vajzë e rritur, por që gëzon një marrëdhënie të shëndoshë edhe me babin dhe nënën e saj.

Tara është bërë edhe me motër, të cilën e kanë pagëzuar me emrin, Kaia. 

Duket se motra e vogël i ka ngjarë shumë Tarës, pasi që të dyja si bebe ishin shumë bullafiqe./ORAvip

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/