Tuna po ia imponon Tianit gjuhën maqedonase

Tuna po ia imponon Tianit gjuhën maqedonase
Tuna po ia imponon Tianit gjuhën maqedonase
Tuna po ia imponon Tianit gjuhu00ebn maqedonase

Është zgjedhja e çdo prindi se si do edukoj fëmijën e tij saj, është kuptueshme se secili tentohet për t’i ofruar më të mirën për të ,dhe bënë luftë që fëmija i tij saj të veçohet apo dallohet nga të tjerët për shumë çka në jetë, shkruan Kosovarja.

Por jo edhe gjithmonë mund të jenë të drejta vendimet e prindërve ndaj fëmijëve, këndvështrimet e njerëzve janë të ndryshme gjithashtu dhe përzgjedhja, prandaj këto e bëjnë të ndryshëm njërin nga tjetri.  Edhe Tuna gjithmonë ka tentuar të jetë më ndryshe dhe ka thyer shumë tabu për t’u veçuar dhe të jetë më unike.

Të ketë njeriu njohuri gjuhësore të shumta është pasuri dhe nuk është asgjë ofenduese, por ky veprim i Tunës na befason të gjithëve se si në adresën e Tianit ajo publikon mbishkrime të tilla në gjuhën maqedonase, kur e dimë se si është situata në mes shqiptarëve dhe maqedonasve atje.  Pavarësisht që thuhet se njerëzit e artit dhe kulturës duhet thyer këto barriera, gjuha dhe kultura duhen ruajtur dhe trashëguar si primare për çdo individ, e kjo ekziston për çdo popull në botë.  Mbishkrimi që Tunën e ka tërheq është më këtë kuptim, ‘Vetëm dëgjomë ua se dertin e mbaj unë’. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/