Valdrini më shumë kohë i jep kësaj femre se sa vajzës të sapolindur

Valdrini më shumë kohë i jep kësaj femre se sa vajzës të sapolindur
Valdrini më shumë kohë i jep kësaj femre se sa vajzës të sapolindur
Valdrini mu00eb shumu00eb kohu00eb i jep ku00ebsaj femre se sa vajzu00ebs tu00eb sapolindur

Vakdrini para një javë u bë baba i një vajze, e si duket punët dhe obligimet e kanë larguar menjëherë atë nga vajza dhe bashkëshortja, shkruan Kosovarja.

Njëra nga bashkëpunëtoret më të afërta është kjo Elvana Gjata që për një kohë u duk se raportet e tyre janë ftohur. Elvana vazhdon më projektet dhe lëvizjet e saja nëpër vende të ndryshme në botë e kudo pa e ka dizanjerin.

Elvana për momentin ndodhet në Itali ku u shfaq tejet joshëse dhe me stil e në një video ajo shfaqi edhe Valdrinin ku është duke vënë në kokë kapelën e Elvanës e që dyshja janë të pa ndashëm.

Këngëtarja para pak ditësh solli këngën “Off Guard” në bashkëpunim me reperin Ty Dolla Sign. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/