‘Vdekja’ e Sinanit, ja sa shumë po vuan Zeynepi

‘Vdekja’ e Sinanit, ja sa shumë po vuan Zeynepi
‘Vdekja’ e Sinanit, ja sa shumë po vuan Zeynepi
‘Vdekja’ e Sinanit, ja sa shumë po vuan Zeynepi

Në Serialin, Nëna, pritet të ndodhin shumë të papritura.

Zeynepi e cila e luan rolin kryesor së bashku me Melekun, ballafaqohen me shumë situata të pakëndshme, përcjell ORAvip.

Njëra ndër to është edhe vdekja e të dashurit të Zeynepit, Sinanit.

Ai pëson një aksident duke shpëtuar fëmijën e Sules, me c rast nuk mund të i shpëtojë vdekjes.

Në varrimin e tij, Zeynep duket e lodhur dhe e zbehtë…

Kjo dëshmon se sa shumë i rëndësishëm ka qenë ai në jetën e saj…

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://kosovarja-ks.com/showbiz/