Xhemi Shehu e "streson" trafiku, ja çfarë bën!

Xhemi Shehu e
Xhemi Shehu e
Xhemi Shehu e "streson" trafiku, ja çfarë bën!

Është një nga moderatoret shqiptare më të dashura dhe këtë fakt Xhemi Shehu e tregon në çdo postim apo dalje të saj.

Por në foton e fundit të publikuar në rrjete sociale moderatorja e njohur duket se është mërzitur nga qëndrimi në trafik.

Të bërit një “selfie” herë pas here duket se shpërqëndron pak nga pritja e gjatë.


Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja-ks.com/showbiz/